contact@croitorescu.ro

DISPONIBIL ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Creeaza comanda astăzi!

Oferă-ne informațiile de care avem nevoie și noi vom ridica comanda de la tine.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

Mai ai întrebări?

Este bine știut că majoritatea afacerilor și-au extins activitatea și în mediul online. Asta am facut și noi.  Retușescu este prima croitorie din București prin intermediul căreia utilizatorii pot să comande ridicarea hainelor, articolelor textile care necesită o modificare/reparație și face mai simplu și mai rapid procesul prin care trece un client care solicită servicii de croitorie-retuș !  

  • Plasezi comanda simplu și rapid (nu necesită înregistrare cont)
  • Plătești doar retușul Ridicare&Livrare gratuită – București
  • Primești notificare prin sms când comanda este gata
  • Personal calificat în reparații haine, avem o echipă de specialiști cu peste 30 ani experiență, calificați UCECOM
  • Executăm orice tip de retusuri haine (ex: schimbat fermoare, strâmtat talie, scurtat pantaloni,uniforme medicale, moficifari sacouri, paltoane, geci, rochii)
  • 6 centre de croitorie in București pentru clienții care vor sa vină într-un centru
  • Retusuri rapide. În termen maxim de 48h livrăm la ușa ta produsele 
  • CROITORESCU ofera servicii premium de croitorie retus la prețuri corecte

Termenul normal de lucru este de 48h de cand ajunge articolul in atelier. Pentru lucrari mai complexe sau in cazul in care aveti mai multe articole de modificat/reparat termenul se poate majora.

Da, pentru Bucuresti nu se percepe taxa de ridicare si nici de livrare. Pentru comenzile care vin din jud.Ilfov percepem o taxa de 30 de lei.
Da, toate accesorile si materialele de baza necesare pentru reparatie/modificare sunt incluse in pret. (fermoare, captuseala, capse, nasturi, rejanza, siret, etc.)
Nu. Din cauza numărului mare de comenzi care sunt pe partea de croitorie-retuș am ales să nu lucrăm  produse cap-coadă (croitorie la comandă, rochii, compleuri, costume etc.)
Reparam/modificam atat articole de dama cat si de barbati. (rochii, camasi, costume,pantaloni,paltoane, fuste, bluze, etc.)
Puteti plasa comenzi si in weekend.Programul nostru il gasiti la sectiunea „Contact”